Pilates

Velkommen

OBS! Der er lukket for tilmelding til Pilates i denne sæson.

FysioPilates er baseret på traditionel pilates, men med mulighed for at justere øvelsernes sværhedsgrad, så alle kan deltage – også dem med ryg- eller nakkeproblematikker, ledsygdomme eller andre kroniske lidelser. Det er en fysioterapeut, der er instruktør på holdet.

Træningen har sit omdrejningspunkt omkring åndedrættet og kropstammen (mave og ryg). I starten af sæsonen arbejdes der med at få stabilitet omkring kropsstammen, og efterhånden som der opnås stabilitet, udbygges øvelserne, så stabiliteten udfordres og styrkes. I pilates er der ligeledes fokus på bevægelighed, hvilket betyder, at vi også arbejder med forskellige former for strækøvelser. I alle øvelser arbejdes der med detaljer, holdning og kvalitet, hvilket betyder, at træningen kræver koncentration og nærvær. For de fleste betyder dette, at de i træningen finder en ro, som ellers kan være svær at finde i en hektisk hverdag.

I kontingentet betaler man for en redondobold, som inddrages i træningen helt fra starten. Hen over sæsonen arbejdes der også på store terapibolde, med håndvægte og elastikker.

Vi starter hver træning med en let opvarmning, herefter pilates træning og til sidst er der 15 minutters afspænding. Træningen varer 1 time og 15 minutter.

Vi ses

Kontaktpersoner
LG
Lykke Guldbrandt
60 11 02 28
Følg os på facebook
Kommende aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen
Holdnyheder
Der er endnu ikke oprettet nyheder